Diablo Cam Üreticileri Duolabs'un Ürettiği QBOX sayesinde Diablo Cam 2.3 ün Tüm Versionlarını Bu Cihazda Kullanabileceksiniz.Diablo Cam Modul İçine Entegre edilmiş Olup Tüm Yazılım Güncellemeleri Kolayca Yapılabilmektedir.
QBOX ; üzerinde Tüm Kartları Okuyabilme Özelliğine Sahip 2 Kart Okuyucu Bulunmaktadır.
QBOX ; içine takılan 2.5" NoteBook Harddisci Sayesinde İzlediğiniz Yayını HDD ye Kayıt Etme ( PVR ) Özelliğine Sahiptir.Kaydedilen Görüntüleri Bilgisayara Aktarma,TV den İleri Geri Sarma Modları ile İzleme İmkanlarıda Mevcuttur.
QBOX ; Üzerindeki 2 USB Girişi ile Bir Çok Özelliğinden Faydalanmanızı Olanak Sağlar.USB Bellek Üzerine Video Kaydı Yapabilir , Hatta Harici USB HDD bağlanabilir ve Harici HDD ye Kayıt Yapılabilir.
QBOX ; Linux İşletim Sistemli Olup Card Sharing Yayınlarına Uyumludur.Üzerindeki Ethernet Girişi ile Diğer Linux Cihazların Tüm Özelliklerne Sahiptir.
QBOX ; RS232 Serial Portu Sayesinde Kolayca Yazılımı Güncellenebilmektedir.Ayrıca Ethernet Üzerindende Yazılım Yüklemek Mümkündür.
QBOX ; Mükemmel Donanımı ile Kanallar Arası Geçiş Hızı 1 Salisenin Altındadır.
QBOX ; üzerinde 2 Scart Girişi ve Digital Audio Ses Çıkışı Bulunmaktadır.
QBOX , Otomatik Disecg Seçme Özelliğine Sahiptir.4'lü,8'li Disecg Kullanabilme Özelliklerinin Yanında Disecg ve Hareketli Motorlu Kullanımlarada Uyumludur.
QBOX ; DVB-S / DVB-T Olmak Üzere Çift Tunerlidir.Yani Karasal Yayınlarada Uyumludur.
QBOX ; Wifi OnBoard Özelliği Sayesinde Wireless ( Kablosuz ) İnternet Kullanabilme Özelliğine Sahiptir.Diablo Cam Wireless Modulu Bu Cihaz İçinde Yerleşiktir.
Yukarıdaki bilgiler Türkiye satış sitesinden alınmıştır. Ben yazmadım.