+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 4, 1 ile 4 arası.

Konu: bunlarda bende olanlar belki işinize yarar

Üye

Standart bunlarda bende olanlar belki işinize yarar

arkadaşlar benim mekan istanbul anadolu yakası yakaçık 10 sabit bir hariketli ( motorlu ) (8 li DiseqC 1 adet 4lü DiseqC) bunları sabit çanaklarda kullanıyorum . sırası ile çanaklar ( asra 19.2 e ;astra 28.2 e ;türksat 42.0 e ; Hot Bird 13.0 e ; Eutelsat W3A 7 e ; Sirius 4 .8 e ; Eutelsat W2 16 e ; Thor 1 w batı ; Nilesat 7 w batı ; Hispasat 30 w batı ) bunlar sabit 1 adet hariketli ( motorlu) 42 e doğudan 30 w batıya hariketli , kullandığım çihazlar ( focus 8500 pvr ,next super puls 2000 cx usb ,olimpia sky box 8110, dreambox 500 s + server Vu+ DUO Twin Linux HDTV Receiver PVR ) manyakmıyım diye kendime bile inanmıyorum ama hepsini ben kendim ayarladım ve çok stabil çalışıyor ....

Resimler;

Konu sbilge tarafından (23-04-2010 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resimler eklendi.

Administrator sbilge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öncelikle paylaştığınız bilgiler ve resimler için teşekkürler.
    Maşallah çatıyı çanakla doldurmuşsunuz. Anladığım kadarıyla yeriniz de müsait, o zaman da sorun yok. Ben de 170cm lik çanağı apartmana getirdiğimde komşular uzay üssü mü kuracaksın vs diye dalga geçmişlerdi. Ama bu işler hobi, o yüzden sınır tanımıyor.

Resimlerden dikkatimi en çok çeken ise; 10 çanak olunca hangisinin ne yöne baktığını hatırlamak zor tabii, haliyle çanakların üzerlerine yazmışsınız

Not: Eğer isterseniz resimleri mesajınıza ekleyebilirim.

Selamlar..
    Vu+ Duo - DM 500S
    170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]
    Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 Hoparlör
    Canon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek

Üye

Alıntı sbilge´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle paylaştığınız bilgiler ve resimler için teşekkürler.
    Maşallah çatıyı çanakla doldurmuşsunuz. Anladığım kadarıyla yeriniz de müsait, o zaman da sorun yok. Ben de 170cm lik çanağı apartmana getirdiğimde komşular uzay üssü mü kuracaksın vs diye dalga geçmişlerdi. Ama bu işler hobi, o yüzden sınır tanımıyor.

Resimlerden dikkatimi en çok çeken ise; 10 çanak olunca hangisinin ne yöne baktığını hatırlamak zor tabii, haliyle çanakların üzerlerine yazmışsınız

Not: Eğer isterseniz resimleri mesajınıza ekleyebilirim.

Selamlar..
    ustam sevinirim ben bitürlü beçeremedim forma koymayı o yüzden link vermek zorunda kaldım artık burda forumbt.net te olmaktan çok mutluyum ,bilgi paylaştıkca güzeldir diğer arkadaşlarında işine yarıyabilir

Administrator sbilge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Resimler mesajınıza eklenmiştir. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
    Vu+ Duo - DM 500S
    170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]
    Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 Hoparlör
    Canon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek

+ Konu Cevaplama Paneli