ilk izlenimleri yazayim.
Boxu tv ve modeme baglayip ilk önce orginal imagede netzwerk ayarlarimi kontrol ettim.bana gereken uyudulari ayarlayip her uydudan bir kac tane kanal hafizaya aldim.
1.ci mesajda klavuza göre boxa e2 yi yükledim.
Box boot yaparken loading e2 de boot schleifede takildi kaldi.
defalarca boxu arkadan kapayip acmama ragmen hep loading e2 den dönüp basdan boot etmeye calisti.
boxu tam orginala geri döndürecektimki Ubuntu Netbook Edition yöntemini denemeye karar verdim.
(Turkeyforum okuyuculari icin :Ubuntu Netbook Edition la alakali aaf de bir user 7 tane stickle kathrein a yükleme yapamazken daha önce üzerinede Ubuntu Netbook Edition dosyasi bulunan usb stickle yükleme yapip boxun boot ettigini yazmis.denemek icin diger 7 tane usb sticke Ubuntu Netbook Edition yükleyip silmis.formatlamadan gerekli klasörleri acip e2 yüklemeyi denemis ve tüm usb sticklerde bu yöntemle e2 yi yükleyip boxu boot etmeyi basarmis.formatlamadan bende denedim no file hatasi verdi.)
sticki formatlayip Ubuntu Netbook Edition sticke kopyeledim ve hemen sildim.
sticki formatlamadan kathrein/ufs912 klasörünü acip icine e2 imageyi attim.boxa taktim,hata verdi file yok diye.
bu sefer HD disc storaje tool ile hizli fat32 formatlayip yeniden kathrein/ufs912 dosyasini acip iicne e2 yi attim.
bu sefer box ip numarasina kadar boot etti.boxu arkadan kapayip 5 saniye sonra yeniden actim.e2 baslangic resimlerini görünce rahatladim
ama tabi bunun Ubuntu Netbook Edition ile bir alakasi varmi bilemiyecegim.sonucta bu sekilde denedim ve box artik boot ediyor.
boxu 2-3 sefer yeniden arkadan kapayip actim.her seferinde box artik boot yapiyor.
kanal listesini yükledim,vizcami yükledim.her sey ok simdilik.


LinkBack URL
About LinkBacks





Alıntı ile Cevapla
