Merhaba,
Mesajınınızı yeni bir konuya taşıdım, arada kaynamaması ve daha çok kişinin görebilmesi için.
Sorunuza gelince, belirlediğiniz 3 modelden 1. olanı bilgisayarınızdaki pci-express yuvasına takılıyor, diğer 2 model ise yıllardan beri kullandığımız pci slota takılmaktalar.Bilgisayarınızın anakartının marka ve modelini yazarsanız, fiziksel olarak hangi kartı kullanabileceğinizi daha net belirleyebiliriz.
Seçtiğiniz modeller fiyat olarak birbirlerine yakın değiller ama eğer uzaktan kumanda ihtiyacınız yoksa ve müzik işleri ile profosyonel olarak uğraşmıyorasanız X-Fi Elite Pro gibi bir üründen tam anlamı ile faydalanamayabilirsiniz. Ama maddi durumuz uygunsa en iyisini istiyorsanız, fazla sözü uzatmaya da gerek yok.
Saygılar..

Daha önce topic de belirtmistim.Bir defasında ses kartı almak istedım bilgisayarımın kasasına uygun olmadıgını Farklı bir ses kartı almamı söyledıler. .Ama alıcagım ses kartı benım butun işimi görucektı.Bılgısayarcının dedıgı gibi ses kartları buyuk kucuk olarak boyutları degışıyormu.
Alıntı ile Cevapla.png)

napıcam ben şimdi yardım lütfen