Ben görüntüde dm800 ile çok büyük farklılık olduğu kanaatinde değilim zaten. Son zamanlarda dm800 ve dm8000 için görüntü iyileştirme özellikleri eklendi. Benim gördüğüm kadarıyla bu eklentilerle DM serisi cihazlar görüntü kalitesini biraz olsun arttırdı. Şu an gemini 4.70 yazılımını Vu+ Duo' ya multiboot ile attığınızda bu özellikler DM için olduğundan çalışmıyor ve görüntü SD yayınlarda biraz flu oluyor. Ama VTI, PLi veya orjinal image attığınızda görüntüde düzelme oluyor.
Cihaz çok yeni olduğundan, her yeni yazılımda görüntü iyileştirmeleri olacağı kanaatindeyim. Dm serisi cihazlar da yaklaşık 1-1,5 sene sonra şu an ki görüntü kalitesine kavuştular. Bence şimdiden yeni yazılımlarla Vu+ Duo dm' yi yakalamış durumda..
Not: Bu arada benim kullandığım tv Toshiba Z3030, 100 hz bir tv. Belki 50 hz lik tv' lerde bu görüntü farkları daha belirgin olabilir. Sonuç olarak ben Vu+Duo ile SD görüntüden memnunum. Eğer sizlerde yorumlarınızda kullandığınız tv modellerini yazarsanız, belki bir sonuca varabiliriz.
Saygılar ve selamlar..