Bu versiyonda da ilk versiyondaki boot konumunda kilitlenme sorunu varmı yükleyen oldumu ?

AAF WM Image V2 VU+ Duo
neu aus aktuellen Anlass
Serverwechsel....
Änderungen zum WM Image V1:
Changes:
- add AM 2.04
- add new bootlogo (V2)
- add FanControl to AAF-Panel > Setup menu
- prepaire image for usb wlan (added changed kernel and modules). This is not ready and will not work.
Danke an Black_64 und natürlich an alle, die dieses
Image ermoeglicht und getestet haben.
Euer AAF Team
USB:http://www.forumbt.net/uploads/tosun...V2 _VU+duo.rar
NFI:http://www.forumbt.net/uploads/tosun...VU+duo_nfi.rar
Konu tosun_1 tarafından (04-07-2010 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir.
Bu versiyonda da ilk versiyondaki boot konumunda kilitlenme sorunu varmı yükleyen oldumu ?
Ben henüz yüklemeye zaman bulamadım. Ama akşam BA üzerine yükler haber veririm.
İlave: Az önce kurdum herhangi bir kilitlenme veya stabilite sorununa rastlamadım. CCcam kullanıcılarına bir uyarı; CCcam.cfg dosyanızı /usr/keys klasörüne kopyalamanız gerekiyor.
Selamlar..
Vu+ Duo - DM 500S170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 HoparlörCanon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek
ya inanın bu aaf ile uğraşmaktan gece sabahlara kadar uykusuz kaldım bugune kadar vu+duo için çıkmış tüm image ları kendi cihazımda gerek meraktan gerekse test amaçlı denemişimdir aaf nin yaptığı image larada herzaman güvenirim ama nedense hem onların birinci image ında hemde ikinci versiyonda cihazım boot konumunda kilitleniyor cihazı kilitleyen boottan çıkmasını engelleyen nedir gerçektende çok merak ediyorum şimdi size yaptıklarımı anlatayım acaba sorunu bulabilecekmiyiz ... ilk önce önceden formatlamış olduğum usb ye vuplus onunda içine duo diye klaösrümü açıp yazılımı içine atıyorum usb yi cihaza takıp arakdan aç kapa yapıp yüklenmesini bekliyorum ve yüklendikten sonra usb yi çekip cihazı yeninden kapatıp açıyorum buraya kadar herşey normal cihaz açılıyor ön ayarları yapıyorum 8 li diesgegi tanıtıyorum dil ayarı vs hepsi bittikten sonra henüz cihaz hiçbirşey yüklememişken bir kapatıp açıyorum cihaz açılıyor halen sorun yok gel gelelim ne zamanki bana lazım olan şeyleri yani cccam.info eklentisi cccam.2,14 emu paulikeymap yükleyip üstüne birde kanal listemi yüklediğimde cihazı mecburen restart yapmam gerektiğinden restart ediyorum ve sonuc tam makina açılırken boot ekranında kala kalıyor ve açılmıyor bu noktadan sonra web arayüzündende kumandadanda cihaz artık kontrol edilemez hale geliyor ...şimdi bu uzun makalenin sonucunda sizin firkirleniz nelerdir acaba cihaız kilitleyen ne ? cihazımda herhangi bir arıza olmadığından eminim ve ayrıca siz cihazınıza neler yüklediniz ver restart yaptınımı onuda açıklarsanız çok sevinirim ( bu image a kafayı takmamın sebebi cccam ın en hızlı çalıştıı çok stabil bir image olması )
Ben image' i BA üzerine kurdum. CCcam info ve CCCam2.1.3 kurdum herhangi bir sorun yaşamadım. Paulikeymap kullanmadığımdan, kurmadım hiç. Onu kurmadan reboot ettiniz mi hiç?
Vu+ Duo - DM 500S170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 HoparlörCanon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek
ben müsait zaman bulursam pauli yi yüklemeden bir restart yapıcam ama siz benden önce bir deneyin size zahmet önce benim yüklediklerimin tümünü yükleyin yani pauli ccaminfo ve cccam emu sonra settingi yükleyip restart yapın sizdeki sonucu görelim tabi bende pauli yüklemeden deniyecem en kısa sürede
Akşama maç arasında pauli denerim.
İlave: Şimdi AAF addons dan pauli eklentisini kurdum. Reboot edince cihazın displayinde vu+ duo yazısında cihaz kilitleniyor. Pauli eklentisini şimdilik AAF üzerine kurmayın.
Selamlar..
Evet sizdede pauliden sonra kilitlendiyse bendeki gibi demekki sorunun kaynağı paulikeymap mış ..ilginç demekki paulisiz kullanmak gerekiyor bende paulisiz denememi yapıcam ilk fırsatta ama kumandayı paulisiz kullanmakta çok zor geliyor umarım AAf bu sorunu giderir ...Beni kırmayıp cihazınızda test yaptığınız için teşekkürler sbilge
Rica ederim. Bu arada AAF forumunda sorunla ilgili konu açtım.