+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan
1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 11, 1 ile 10 arası.

Konu: Vu+ Duo Orginal Image 4.5

Administrator sbilge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Vu+ Duo Orginal Image 4.5

Ver 4.5 Release note

1. Fix high CPU usage
    2. Fix section filter problem

Changed Folders/Files.
    Makefile-vuplus-4.5

./local/packages/mbox/mbox-dvb-modules/bm750/dvb-bcm7335.ko
    ./local/packages/mbox/mbox-dvb-modules.bb

Download USB Version

Download NFI (Flash) Version

Sürüm notları:
    Yüksek işlemci kullanımı ve kanal filtreleme sorunları düzeltilmiş.

------------------------------------------

Dilerseniz aşağıdaki arşiv dosyasının içindeki driver dosyasını ftp ile cihazınıza bağlandıktan sonra /lib/modules/2.6.18-7.3/extra/ klasöründeki "dvb-bcm7335.ko" dosyasının üzerine kopyalayın. Bu şekilde kullanmakta olduğunuz eski image de yeni sürücülere sahip olacaktır.

dvb-bcm7335.zip

Selamlar..

Not: Benim şu an deneme imkanım yok ama deneyenler yorum yazarlarsa sevinirim.
    Vu+ Duo - DM 500S
    170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]
    Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 Hoparlör
    Canon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek

Super Moderator

sbilge bugüne kadar dile getirilen bütün sikayetleri,buglari maruyus firmasi ciddiye aldi ve kisa zaman icerisinde fixledi.
    Image veren team o kadar olmasa bile üretici firmanin vermis oldugu destek gercekten alkislanmaya deger

hatirliyorsan kathrein ufs 910 icin yaklasik 1 sene bekliyorduk yeni bir firmware vermeleri icin

tesekkürler Maruyus

Administrator sbilge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Haklısın @tosun_1.

Zaten cihazın bu kadar talep görmesinde firma yetkililerinin de devamlı yenilikler sunmalarının etkisi büyük. İnan bende bu hızlı çözümlerden çok memnunum.

Kathrein' i aldığımızda yakında enigma2 çıkacak diyorlardı. Seneler sonra çıktı. Ama o da yine özgür yazılımcılar sayesinde. Maalesef firma iyi bir destek veremedi.
    Vu+ Duo - DM 500S
    170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]
    Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 Hoparlör
    Canon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek

Yeni Üye

bu cihaz neden her acip kapatmada internet baglantisini kayip ediyor arkadaslar sabit ip de verdigim halde herseferinde ag ayarlarindan agi yeniden baslatiyorum sizdede varmi acaba bu problem arkadaslar

Super Moderator

Alıntı agabey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu cihaz neden her acip kapatmada internet baglantisini kayip ediyor arkadaslar sabit ip de verdigim halde herseferinde ag ayarlarindan agi yeniden baslatiyorum sizdede varmi acaba bu problem arkadaslar
    bende öyle bir sorun yok her zaman internette
    sabit ip yi modeminizden mi verdiniz?

Üye

bendede yok gayet stabil bence çihazın bi eksiği( herşeyin gayet güzel çalıiması ) şaka biyana dm deki gibi kanal geçişinde görüntülü geçmese iyi olur (karanlık olsa mesela)............

Super Moderator

Alıntı baba1´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    bendede yok gayet stabil bence çihazın bi eksiği( herşeyin gayet güzel çalıiması ) şaka biyana dm deki gibi kanal geçişinde görüntülü geçmese iyi olur (karanlık olsa mesela)............
    evet bencede

Yeni Üye

evet sabit ip yi modeme verdim her acip kapamada internet baglantisini kayip ediyor

Üye

evet sabit ip yi modeme verdim her acip kapamada internet baglantisini kayip ediyor
    sayın üstat ben halen anlamış değilim neden ip adresi sabit tutmuyor ..... eğer yanlış anlamadıysam ? şimdi ilk önce çihaza SourceForge - openpli/openembedded/shortlog buraya bakabilirsiniz.burdan usb ile bi yazılım at sonra çihazı aç menü ,kurulum,sistem,ağ,ağ donanım ayarları sonra dhcp ve ara yüz kullanı evet yap her ikisinide ,sonra modemini kapat 10 dakkika sonra aç çihazın modemden yeni bir ip adresi alacak sonra menü ,kurulum,sistem,ağ,ağ yapılandırmasını test et bekle hepsi mutllaka yeşil olacaktır ,sonra yeşil tuşla tamam deyip çık sorun kalmayaçaktır..... kolay gelsin
    (tosun_1 , sbilge), bu ustaları takip et tavsiye ederim bende onlar sayesinde bilgi sahibi oldum ve paylaşmak istedim ...burası bilgi paylaşım yeri tekrar dan kolay gelsin.....

Yeni Üye

baba kardes verdigin bilgiler icin saol ama benim problemim o deyil sadece cihazi actigim zaman internet baglantisini kayip ediyor her seferinde internet baglantisini yeniden yapmam gerekiyor ben bu islerde anladigin kadar yeni deyilim dreamboxta boyle bir problem yok cihazi acarsin kendisi DHCP den ip adresini alir ben modeme sabit bir ip verdim cihaz icin her seferinde degismesin diye o porblem yok sadece cihaz internet baglantisini kayip ediyor yani modeme baglanamiyor bilmem anlatabildimmi?

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan
1 2 SonuncuSonuncu