+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan
1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 11, 1 ile 10 arası.

Konu: BarryAllen ve Meoboot?

Yeni Üye

Standart BarryAllen ve Meoboot?

Meoboot 0.96 kardes VUPLUS Resevire Meoboot 0,96 ile kurdugumuz image iyi calisiyormu birde takacagimiz USB bellegi resevire MEOBOOT 0,96 yi yüklemeden öncemi yada sonrami takilacak ve USB,yi Formatiren yapmalimiyiz(HP USB Disk Storage Format Tool)Ile yada normal PC ile FAT32?

Tesekkür ederek saygilar sunarim.
    Not-Bir arkadasa VUPLUS reseviri aldik ve BarryAllen ile Dream Elite Vu+ Duo BH 1.3.3F NFI yükledim ve image calisti yanliz Addons,dan Download yaptigim Cccam 2.14 emu,yu aktiviren yapamadim bende sonra VTI Original Image Version 5.0 USB Version;U Sonrada FLASH,a -Dream Elite Vu+ Duo BH 1.3.3F USB,yi yükledim calisiyor iyide Ögrenmek istedigim Flash,da DreamElite image varken Meoboot 0,96 ile USB bellege baska image kurabilirmiyim ve iyi calisirmi mesela-Plii veya "Vu+ Team Image" - V1.3-12.06.2010 Flash veya DreamElite?

Tekrar NOT-Daha önce bir tane daha VU+PLUS almistik iki ay kadar önce o resevire BarryAllen ile DeramElite ,yi ve vu+team image,yi yükledim ve güzel calisiyordu.

Tekrar tesekkür ederim.

konuyu daha önce baska yere acmistim yanlis yer diyerek tekrar buraya actim yanlis yere acmissam özür dilerim.

Administrator sbilge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merhaba,

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz.
    Meoboot da kullanabilirsiniz herhangi bir sorun olmayacaktır. Ama Barry Allen kullanmanızı tavsiye ederim. Burada nasıl kullanılacağı anlatılmış. Buradan da en güncel versiyonunu indirebilirsiniz. Meoboot kurmak isterseniz, usb stick inizi fat32 olarak formatlarsınız ve cihaza taktıktan sonra meoboot u kurarsınız. Ama meoboot' un benim sevmediğim bir dezavantajı var. Eğer cihazın flashına attığınız image i değiştirmek isterseniz usb stick tekrar formatlanıp kuruluyor ve usb üzerine kurduğunuz imageler siliniyor. Ama BA ile usb üzerine kurduğunuz imageler flash daki yazılım değiştiğinde tekrar BA kurarken formatlamadan kuruluyor.

Selamlar..
    Vu+ Duo - DM 500S
    170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]
    Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 Hoparlör
    Canon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek

Yeni Üye

sbilge kardes cevap icin tesekkür ederim öncedende belitdigim gibi vuplus resevire Flash,da orginal image varken USB bellegede BarryAllen ile DreamElite,nin en son imagesini yüklemek istedim olmadi (BarryAllen ve DreamElite image kuruluyor normal EMU,suz calisiyor ama DreamElite addons,dan indirdigim Cccam 2.14 emuyu aktivirieren yapilmiyor)

benim tercihim BarryAllen(Meoboot hic kullanmadim Bundan dolayi nasil calistigini bilmiyorum)
    Ögrenmek istedigim
    1-resevirin flash,inda orginal image varken USB bellege BarryAllen yada MEOBOOT ile Dream Elite yada baska image kuruluyormu?(Yukarda yazdim ben EMU,yu aktivieren yapamadim)
    2-eger resevirin flash,inda orginal image varken BarryAllen ve MEOBOOT olmuyorsa Reseivirin Flash,a Dream Elite veya VTI Team image yükledigimiz,de USB bellege BarryAllen veya Meoboot ile baska imageler yükleyebilirmiyiz?(amacim USB bellege baska imageler yükleyeyimki hem denemis olurum hemde en iyi hangi image daha iyi calisiyor ögrenmis olurum)BEN BU RESEVIR ISLERINDE HOBI olarak ugrasiyorum.

Ayrica ben Formunuzu bir kac ay önce tosun_1 kardesin baska bir Foruma yazdigi mesaj sayesinde ögrendim HAYIRLI OLSUN arkadaslara tavsiye yapacagim. kolay gelsin.

Benim vu+ duo nun flashında orj. 5.0 yüklü ve ba 5.1.17 üzerinde şuan pli, vti_1.3, gigant oe1.6 imageleri yüklü olarak kullanıyorum. Usb üzerine kurulu hiç bir imagede bahsettiğiniz gibi emu aktifleyememe veya başka bir soruna rastlamadım. Eğer sadece flash üzerinde çalışır diye bir ibare yok ise o image' i usb üzerine kurabilirsiniz. Akşam fırsat bulursam DreamElite de yükleyip emu aktiflemeyi deneyeceğim.

Sonuç olarak cihazın flashında orjinal image olmasa da mesela vti_1.3 flasha yüklüyken de usb üzerine image yükleyebilirsiniz. Multiboot benim için vazgeçemeyeceğim bir özellik, faydalanmak istemeniz de çok doğal.

Forumumuz 2008 yılından bu yana aktif günlük ortalama 800-1000 tekil hiti var. Fakat nedense ziyaretçilerimiz pek katılımda bulunmuyorlar. Bilgimiz dahilinde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlginiz için teşekkürler.
    Vu+ Duo - DM 500S
    170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]
    Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 Hoparlör

Yeni Üye

sbilge kardes hizli cevabindan dolayi cok tesekkür ederim aksam BarryAllen ile Dream Elite(Dream Elite Vu+ Duo BH 1.3.3F NFI) imageyi deneyecegini yaziyorsun denemeden sonra izlenimlerini yazarsan sevinirim.ayrica bildigin gibi ben yeni üyeyim ziyaretcilerin katilimin,dan bahsediyorsunuz mesela ne gibi yardimci olabilirim?Foruma hergün girmeklemi yada baskalarina yardimci olmaklami?Tesekkür ederim ayrica bugün baska bir arkadasa tavsiye yaptim mail ile adresi gönderdim isallah üye olur forum,lar ayak,da kaldikca birbirimiz,den faydalanabiliyoruz.
    Herkeze Selam,lar

Deneme yaptıktan sonra sonucu yazarım tabii ki..

Ben sizi ve diğer üye arkadaşlarımızı kastetmemiştim. Siz zaten üye olup, soru sormuşsunuz. Benim, sizin veya başka üye arkadaşlarımızın bildiği konularda yardıma ihtiyacı olan bir çok internet kullanıcısı mutlaka vardır. Üye ve yönetici arkadaşlarımız da boş zamanlarımızda, bilgimiz dahilinde ki konularda mesaj yazıp bilgilendirmeye veya yardımcı olmaya çalışıyoruz. Burada paylaşılan her konu veya çözümden birçok kişi ile birlikte bizler de faydalanıyoruz.

Selamlar..
    Vu+ Duo - DM 500S

Biraz önce DreamEliteBH_VUDUO_133F_NFI image i BA üzerine kurdum. Maalesef autocam menüsüne girmek istediğimde aşağıdaki uyarıyı veriyor. Yani bu image sadece cihazın flashına kurmak içinmiş.

Vu+ Duo - DM 500S

Yeni Üye

tamam sagol kardes yanliz ben flash,da bu yazilim varken BarryAllen ile USB bellege tekrarDream Elite ve VTI TEAM ve Pli image yükleyebilirmiyim? deneme yapacagim ama resevire dream elite imageyi yükledik,den sonra gegi verdim kullaniyor eger oluyorsa o zaman geri getirip yapacagim sagol.
    Konu karinca56 tarafından (07-08-2010 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.

Yeni Üye

Alıntı sbilge´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz önce DreamEliteBH_VUDUO_133F_NFI image i BA üzerine kurdum. Maalesef autocam menüsüne girmek istediğimde aşağıdaki uyarıyı veriyor. Yani bu image sadece cihazın flashına kurmak içinmiş.

tamam sagol kardes yanliz ben flash,da bu yazilim varken BarryAllen ile USB bellege tekrarDream Elite ve VTI TEAM ve Pli image yükleyebilirmiyim? deneme yapacagim ama resevire dream elite imageyi yükledik,den sonra gegi verdim kullaniyor eger oluyorsa o zaman geri getirip yapacagim sagol.

Evet diğer imageleri kurabilirsiniz. Ama DreamElite image i usb üzerine 2. kez kurduğunuzda emu aktif olur mu onu bilemiyorum. Sonuçta flash da DreamElite yok dememesi gerek ama denemek de gerek.
    Vu+ Duo - DM 500S

+ Konu Cevaplama Paneli