kardes saolsin verdigin bililer icin ama CCcam infoyu acmadan ben ana ekranda ecm bilgilerini felan gormek istiyorum burdaki resimde oldugu gibi yukarida yaziyor ama CCcam infoya girmeden gozukmuyor onlar
Selam,
CCcam bilgilerinizi görebileceğiniz yardımcı program.
Aşağıdaki arşiv dosyasının içindeki "ipk" dosyasını, cihazınıza telnet ile bağlanıp "/tmp" klasörüne kopyalıyoruz.Ve aşağıdaki kodu yapıştırıp kuruyoruz.
enigma2-plugin-extensions-cccaminfo_svn-2742-r0_all.rarKod:ipkg install /tmp/enigma2-plugin-extensions-cccaminfo_svn-2742-r0_all.ipk
![]()
Vu+ Duo - DM 500S170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 HoparlörCanon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek
kardes saolsin verdigin bililer icin ama CCcam infoyu acmadan ben ana ekranda ecm bilgilerini felan gormek istiyorum burdaki resimde oldugu gibi yukarida yaziyor ama CCcam infoya girmeden gozukmuyor onlar
İlk resimdeki gibi her kanal değiştiğinizde veya ok (info) tuşuna bastığınızda gözükecektir. Yani herhangi bir yere girmenize gerek yok. Bu eklenti ile aynı zamanda server bilgilerinizi de görebilirsiniz. Alttaki resimler onun anlatımıdır.
Vu+ Duo - DM 500S170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 HoparlörCanon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek
halllettim arkadasim saolsin