+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 7, 1 ile 7 arası.

Konu: neden meoboot kullanıyoruz?

Yeni Üye

Standart neden meoboot kullanıyoruz?

Sn.Tosun hala kimse tam izah etmedi. Neden direk flaşa dream elite atmıyoruz mesela.Neden flashda orjinal yazılım olsun,usb bellekte ba veya meobot kullanıyoruz. Ya hala anlamış diilim valla.Flasha orjinal yazılım değilde dream elite atsak usb bellekle vs uğraşmasak neolur? time bomb falanmı varki ..

Super Moderator

Alıntı magellan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn.Tosun hala kimse tam izah etmedi. Neden direk flaşa dream elite atmıyoruz mesela.Neden flashda orjinal yazılım olsun,usb bellekte ba veya meobot kullanıyoruz. Ya hala anlamış diilim valla.Flasha orjinal yazılım değilde dream elite atsak usb bellekle vs uğraşmasak neolur? time bomb falanmı varki ..
    Sayin megallan
    Cihazinizin Flashina Vu+ icin yapilmis img lerin hepsini atabilirsiniz (nfi uzantili olacak Usb ile yükleyecekseniz usb diye belirtiyorlar)
    buna dream elite dahildir

zaten dream eliti cihazin flashina kurmassaniz meboot eklentisini kullanamassiniz.
    meboot u neden kullaniyoruz?
    meboot veya barry allen sayesinde cihazimiza taktigimiz usb stic imizi cihazin flashi gibi kullanabiliyoruz.Buda bize degisik img leri kaullanmaya olanak sagliyor

Bu bir hobi isterseniz kurarsiniz istemesseniz kurmassiniz bana flashtaki img yetiyor baska img lerle ugrasmak istemiyorum derseniz hic ugrasmayin

Umarim anlatabilmisimdir sorununuz oldugu yerlerde yazin elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim

Yeni Üye

teşekküler cevabınız için.

bütün bu imajları direk flasha teker teker atıp deneyerek niye kullanmıyoruz? Eğlence olsun diyemi yoksa yükleme esnasında bir sorun olur elektrik kesilir falan flash çöker diyemi? usb bellek kullanmanın amacı ne? gereksiz ozaman.
    Usta birde orjinal imajın 3.2 olanı yükleyeyim tekrar ,bunda adons falan yokmu? cccam çalışıyormu?

Super Moderator

teşekküler cevabınız için.

bütün bu imajları direk flasha teker teker atıp deneyerek niye kullanmıyoruz? Eğlence olsun diyemi yoksa yükleme esnasında bir sorun olur elektrik kesilir falan flash çöker diyemi? usb bellek kullanmanın amacı ne? gereksiz ozaman.
    Usta birde orjinal imajın 3.2 olanı yükleyeyim tekrar ,bunda adons falan yokmu? cccam çalışıyormu?
    Flasi falan cökmez dert etme

eger sen flasha img atarkende elektrik kesilirse diyecegim bir sey yok sansina

bak merak sarmaya baslamis bile eger simdi sen bütün img leri flasha yüklemek istesen ilk önce birini sileceksinki digerini yükleyebilesin
    o kadar ugrasacaksin bir img ye eklenti indireceksin kuracaksin ondan sonra digerini kurayim bide ona bakayim diyeceksin
    digerini flasa yüklediginde ilk önceki img icin ugrastigin bosa gidecek tekrar sil bastan

ama bu diger kullanmak istedigin imgleri usb stick e barry allen veya meboot ile yüklesen o sekilde kalir sen silmedigin sürece
    usb stick ine 9 adete kadar degisik img yükleyebilirsin

orginal img icin http://www.forumbt.net/showthread.ph...-Emu-Y%FCklemeburaya bakabilirsin

Yeni Üye

ben dream elite beğendim.direk flasha atmak istiyorum ama malum spor kanalı olayı var. Dream elite veya diğer imajlar bu kanalı açan yeni versiyon çıkarır mı acaba? Niye sadece orjinal yazılım 3.2 üzerine kurunca açılıyor

Super Moderator

ben dream elite beğendim.direk flasha atmak istiyorum ama malum spor kanalı olayı var. Dream elite veya diğer imajlar bu kanalı açan yeni versiyon çıkarır mı acaba? Niye sadece orjinal yazılım 3.2 üzerine kurunca açılıyor
    sorun treiber dan kaynaklaniyor org.img bu sorunu giderdiginde diger img ler de de sorun kalkmis oluyor
    cünkü diger img ler taban olarak org img yi kullaniyorlar
    bu sorun yakinda cözülür kafana takma o kadar

Administrator sbilge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yakında yeni driver çıkacağı söyleniyor. Sorun firmaya bildirilmiş durumda ve tahminime göre ilk çıkan orj. yazılımda bu sorun tarih olacak.

Biraz sabretmek gerekiyor.
    Vu+ Duo - DM 500S
    170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]
    Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 Hoparlör
    Canon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek

+ Konu Cevaplama Paneli