+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 5, 1 ile 5 arası.

Konu: HackSat_Key_downloader

Super Moderator

Standart HackSat_Key_downloader

HackSat_Key_downloader.rar

Kurulum:Rar dosyasini aciyoruz icerisindeki HackSat_Key_downloader_userscript.sh yi ftp programi ile vu+duo da usr/scprit dosyasinin icerisine atip degerini 777 yapiyoruz bu kadar

Üye

usta sana bişe soracam ben aynısını yaptım usr/scprit dosyasinin icerisine atip degerini 777 bunu nereye yazıçam bide dm deki gibi ne eklentilerde gördüm nede vti panelde yanlışmı yaptım açaba şimdiden teşşekkürler .......

Super Moderator

Alıntı baba1´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta sana bişe soracam ben aynısını yaptım usr/scprit dosyasinin icerisine atip degerini 777 bunu nereye yazıçam bide dm deki gibi ne eklentilerde gördüm nede vti panelde yanlışmı yaptım açaba şimdiden teşşekkürler .......

total commander ile bu sekilde oluyor flas fxp kullanmadigim icin bilmiyorum nasil oldugunu
    script i kullanabilmen icin kullandigin imagede kullanici scpritlerini yapabilmen lazim bu vti imagede mesela user scprit diye geciyor.Barry allen kurulu ise onlada yapabilirsin

Üye

Alıntı tosun_1´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

total commander ile bu sekilde oluyor flas fxp kullanmadigim icin bilmiyorum nasil oldugunu
    script i kullanabilmen icin kullandigin imagede kullanici scpritlerini yapabilmen lazim bu vti imagede mesela user scprit diye geciyor.Barry allen kurulu ise onlada yapabilirsin
    ustam çevabın için teşekkür ederim flaşfxp olarak dm 500 de kullandığımı kullanıyorum kullandığım imeg OpenPLi-unstable-vuduo-20100223_usb kullanıyorum .

Yeni Üye

Peki Usta bu solo içinde geçerlimidir
    Onda aldığım server üyeliğindeki göndericekleri dosyayı acaba nasıl aktif edecem ve ya nereye kopyalıcağım yardımcı olursda n sevinirim

+ Konu Cevaplama Paneli