Bol bol çekeceğin fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim.
Hayırlı, uğurlu olsun.
Selamlar..
Merhaba Arkadaşlar,
Lcd tv almayı düşünenlere bir yardımı olur diye kullandığım panelle ilgili görüşlerimi burada paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 1 ay önce uzun incelemeler ve fiyat-performans araştırmasından sonra Samsung 46N87BD almaya karar verdim. Hepsiburada.com'un yapmış olduğu anlık kampanyadan 2916 Ytl'ye 10 taksitle bu panele sahip oldum. Şu ana kadar PS3,PC,DVD ve Divx bağlayarak performansını değerlendirdim. Kısa bir süre içinde değerlendirmelerimi fotoğraf destekli olarak sizlerle paylaşacağım. İlgilenen arkadaşların sorularını yanıtlayabilirim.
Şimdilik bazı teknik özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz;
Full HD 1080p ayrıntılı net görüntüler sunuyor
Full HD 1080p ayrıntılı net görüntüler sunuyorTulip serisi yeni Full HD 1080p LCD TV, bir TV'den alabileceğiniz en yüksek tanımlamayı öneriyor. HDTV’den 1,5 kat fazla tarama hattı olduğundan, Full HD 1080p ile HD resim kalitesinin iki katı geliştirilmiş çözünürlük elde edersiniz. Daha fazla tarama hattı, daha ayrıntılı resim oluşturulması için gereken daha fazla piksel anlamına gelir. TV’nizi Blu-Ray Disk, PS3 ve HD DVD'lere bağlayarak Full HD-1080p deneyiminizi geliştirebilirsiniz. Hepsi de Full HD-1080p Modu destekler. TV’niz SD/HD video kaynağını, hayallerinizin ötesinde en berrak resimleri sunan 1080p için ölçeklendirebilirsiniz.
3 HDMI3 HDMI
Kolay bağlanabilen 3 HDMI TV’nizi multimedia merkezi yapar. High-Definition Multimedia Interface (HDMI), sıkıştırılmamış ses ve görsel içerikleri veri kaybı olmadan aktaran tek kablo ile dijital aygıtlarınızın basit ve kolay biçimde bağlanmasına olanak tanır. SAMSUNG LCD TV, ev sinema sistemi, DVD, Oyun konsolu, Blu-Ray ve Dijital Fotoğraf Makinesi gibi çeşitli aletlere bağlanmak için meraklılarına üç HDMI öneriyor.
Görüş Açısı (°) : 178
Ses Sistemi : SRS TruSurround XT
Sistem : DNIe
Oyun Modu : var
HDMI : 3
Ön Çerceve : Glossy
Arka Kabin : Glossy
MoviePlus : var
Dönebilen ayak : 20° sağa/sola
Bağlantılar : 3HMDI,Komponent,PC
Görüşmek üzere...
Bol bol çekeceğin fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim.
Hayırlı, uğurlu olsun.
Selamlar..
Vu+ Duo - DM 500S170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 HoparlörCanon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek
Resimler çok kaliteli olmadı farkındayım ama gerçekten canlı seyretmek çok farklı...Ben şu ana kadar her türlü bağlantıyı yaptım ve performanstan çok memnunum. yakında PS3 görüntülerinide sizlerle paylaşacağım.
şimdilik aşağıdaki resimleri ekledim.
görüşmek üzere...
Digiturkten bir örnek...
Dijital uydudan örnekler...
PC 1920x1080 Masaüstü
Beyonce Konser 720p örnekler
BBC Planet Earth 720p örnekler
Transformers 1080p
Internet Explorer 1920x1080
![]()
Eline sağlık!
Resimler TV ile ilgilenen arkadaşlar için referans olabilir. Bu arada bu sistemi çıplak gözle seyretmiş biri olarak resimlerden kat kat daha güzel bir görüntünün olduğunu da belirtmek isterim. Özellikle pc den oynattığımız 720p riplenmiş MKV filmlerde ve fifa 2008' de (1920*1080) çok başarılıydı.
Sevgiler ve selamlar..
Vu+ Duo - DM 500S170 cm Mega Hareketli (42⁰'de Beklemede) x2 - Next VBox - 90 cm MultiFeed [(7⁰, 13⁰)x2, 19⁰]Toshiba 42Z3030 - LG 42LH2000 - Harman Kardon AVR-4000 Anfi - Bose Acoustimass 10 HoparlörCanon PowerShot S5 IS - 8 GB Toshiba SDHC Bellek